På onlinemødet den 22. august 2023 er det offentliggjort at Faaborg bliver vært for det kommende DM i issvømning. Reserver weekenden d. 26.-28. januar 2024 og glæd dig til at høre mere.

Der er lagt op til at DM afvikles én gang om året i vinterperioden, og DM i 2025 er allerede planlagt til at blive afviklet i Aalborg. Weekenden og dermed datoerne er endnu ikke fastlagt, men der vil blive taget højde for øvrige internationale konkurrencer.

Paraplyorganisation for issvømmere

Gennem det sidste halve år har en mindre gruppe af glade issvømmere arbejdet på at danne en paraplyorganisation og dermed et fællesskab for issvømmere i Danmark. Paraplyorganisationen, der lige nu har navnet “Iceswimmer Denmark” er tænkt som en overordnet organisation, der skal favne alle – nye som trænede issvømmere, hvor værdier som sikkerhed, fællesskab, sundhed, samarbejde, personlig udvikling samt individuelle og fælles mål er i højsæde.

Organisationen arbejder sammen med DGI og Svøm Danmark og IISA-Denmark vil være en undergruppe i den landsdækkende paraplyorganisation.

Navnet på paraplyorganisationen skal endelig besluttes og der skal udarbejdes en hjemmeside med tilhørende Facebookside samt vælges en bestyrelse med forskellige udvalg indenfor: sikkerheds, svømning, uddannelse, sponsorer, langdistancesvømning samt et IISA og IWSA udvalg.

Vær med til at udvikle issvømning i Danmark

Der er allerede nu fundet en weekend, hvor initiativtagerne til paraplyorganisationen/Iceswimmer Denmark i samarbejde med DGI og Svøm Danmark vil arbejde videre med at bekræfte navnet, definere formål og mål, samt snakke videre om udvalg og planlægge fremtiden.

Som udgangspunkt er der lagt op til at dem der er MEGET INTEREESSEREDE i at deltage, har mulighed for det, hvis man kan se sig selv i den kommende bestyrelse eller har lyst til at arbejde i et udvalg. Hvis det er tilfældet, skal man kontakte en fra arbejdsgruppen.
Jeg anbefaler at du der læser dette skriv, retter henvendelse til mette@iceswimmer.com

Hvis du har interesse i at være med til at udvikle issvømningen i Danmark, men ikke ser dig selv i hverken bestyrelse eller i et udvalg, skal du bare træner videre i det skønne kolde vand og glæde dig til der er positivt nyt fra paraplyorganisationen/Iceswimmer Denmark.

Workshoppen afvikles d. 24. september 2023 i Aarhus.

Få mere at vide paraplyorganisationen/Iceswimmer Denmark
Læs hele PDF-præsentationen fra Onlinemødet d. 22. august.

Mere issvømning
Sæt også kryds i kalenderen d. 20. januar 2024 – når Gentofte Svømmeklub arrangerer ICE Challenge.

Dyrk ny nationalsport – bliv issvømmer!
❤ – Fællesskab & SIKKERHED gennem isvand!
Mette BL Thomsen