Lige siden jeg i fik idéen at svømme 450 m til et VM i issvømning i marts 2014, har jeg videoblogget og det er, gennem årene fra 2014 til 2021, blevet til mere end 400 videoer om koldt vand, issvømning og sjove livsoplevelser.

Videoerne ligger på YouTube kanalen: ”Mette BL Thomsen”, der indtil 2022 har været knyttet til videobloggenwww.iceswimmer.com

Men fra maj 2022 har jeg valgt at lade YouTube kanalen: ”Iceswimmer” være den primære YouTube kanal knyttet til videobloggen på www.iceswimmer.com

Her ligger nu udvalgte videoer om issvømning og alle dem der følger i fremtiden.

FInd de 400 andre videoer:
Alle de 400 videoer jeg har lavet om issvømning fra 2014-2021 kan fortsat ses på YouTube kanalen: Mette BL Thomsen.

Fremover er YouTube kanalen ”Mette BL Thomsen” knyttet til min nye hjemmeside: www.metteblthomsen.dk – der handler om livet med energi og livsglæde.

Mit håb er at inspirere andre til at leve livet med livsnerve og sætte sig spændende mål og nå dem.
Jeg elsker at få idéer og realisere dem.

Således har jeg netop nået et af mine seneste mål, nemlig at køre Italien rundt på motorcykel. To fulde måneder sammen med min søn David i sommeren 2022 – på hver vores motorcykel.

På min hjemmesiden www.metteblthomsen.dk kan du læse om hele turen fra Danmark til Hamburg, med nattoget til Innsbruck videre på MC til Venedig. Ned langs østkysten til Sicilien og tilbage langs vestkysten forbi Siena, Pisa, Firenze og Gardasøen og retur med nattoget til Hamburg og de sidste 320 km hjem.

Læs mere om hvordan du får energi ved at gøre dine drømme til virkelighed, og følg mine fremtidige mål og drømme på www.metteblthomsen.dk (hvor du jo også finder de 400 videoer om issvømning på hjemmesidens videoblog)

Læs mere om issvømning her på www.iceswimmer.com


Dyrk ny nationalsport – bliv issvømmer
❤ – Fællesskab gennem isvand! Mette