Her kan du se reaktioner fra deltagere i Mette BL Thomsens foredrag, primært i forhold til “Fra vinterbader til VM i issvømning”, men også fra andre sammenhænge, hvor Mette har været ude og holde foredrag om motivation.

”Vi kender det alle. Vi drømmer med hjertet om ”store ting”, vi gerne vil opleve og gennemføre – ofte bliver det dog ved drømmen. Det gør det ikke for Mette – Mette gennemfører!

Vi blev i den grad ”fanget” og inspireret af Mettes energi, humør og ukuelige tro på, at vi som mennesker alle kan, hvad vi vil.

Mettes foredrag flyttede noget i os alle – faktisk blev 10-15 medarbejdere så inspirerede, at de på stedet gav tilsagn om at prøve vinterbadning/issvømning.
Oplev Mette i foredrag – det kan varmt anbefales”

Peter Holmen – Direktør dgi

“Vore medlemmer snakker stadig om den aften Mette var på besøg ..”

“Vi havde i december 2019 besøg af Mette B Thomsen og det var et enormt spændende foredrag. Mettes indlæg handler om issvømning, og hendes tilgang til det, men refererer jo til, at man kan hvad man beslutter sig for !! Mette er utrolig inspirerende, og forstår virkeligt at fange sit publikum, med gode historier og anekdoter fra det virkelige liv…
Mange af vore medlemmer snakker stadig om den aften Mette var på besøg, og flere er blevet inspireret til at kombinere vinterbadning med issvømning ved at tage nogle svømmetag…
Et spændende foredrag, som jeg på det varmeste vil anbefale…”

Peter Sørensen, Formand for Morgenbaderne i Ho Bugt, Esbjerg

“Lev hver dag,  sæt dig nye spændende mål og bryd grænser”  – hør det hele her:

Tak til Pia Andersen, Juditt Jacobsen, Tine Petersen og Ghita Lund og Ishøj Strandbadeforening Isbjørnen med deltagelse fra flere klubber 
❤ Mette

“Jeg er så høj og har bare lyst til at prøve det her,” siger Lisbeth efter foredraget i Nyborg.

Tak til Lisbeth, Finn,  Susanne og Grethe fra Vinterbadelauget Erik Klipping fra Nyborg
❤ Mette

“Føns Havbane siger tusind tak for et fantastisk inspirerende, energifyldt, positivt og mentalt flyttende foredrag.

Du har ret – alle kan gøre det – issvømning.

Med alle dine fif omkring vores mentale styrker, som vi jo alle er født med, men ikke alle er lige gode til at omsætte til virkelighed, gør det nu meget nemmere at overkomme hverdagens udfordringer, hvor bla. svømning i koldt vand er en stor udfordring for mange af os.

Dit engagement for livet kan ikke undgå at smitte af på alle de mennesker der er så heldig at møde dig på deres vej – vi var heldige.”

Jesper Dam Buch, Formand Føns Havbane“Alle fremmødte gik fra foredraget med et stort smil!

Her er et par feedbacks:

  • Super inspirerende og masser af energi 👍
  • Energisk, engageret og smilende oplægsholder. Dejlige billeder og gode fortællinger om forskellige personers resultater og sejre. Man kan jo næsten blive fristet til Estland marts 2018?”
  • Hun var et fantastisk “livsstykke” og det smittede jo virkelig af på os andre. Man gik jo helt hen og legede med tanken om at det måtte kunne lade sig gøre at svømme 50 eller 100 meter is svømning

Kort sagt: ”Se at få bestilt et foredrag”

Med venlig glad hilsen
Vinterbadeklubben Hop i Fjorden i Kolding ved Lars Rubusch

 

“Mette BL Thomsen “brænder” for sit emne, som hendes mange professionelle kompetencer understøtter fuldt ud. Sammen med AOF – Roskilde holdt Mette motivationsforedraget om det kolde vand. Hos os gav alle deltagerne udtryk for, at de havde deltaget i et godt og medrivende foredrag på flere planer – både mht. til konkret viden om vinter-is-svømning, men også i forbindelse med den mentale træning der gik forud, og som kan bruges i mange af livets andre forhold…”

Peter Munch Jørgensen, skoleleder hos AOF Roskilde

 

“Mine forventninger om større viden til issvømning blev rigt honoreret i det to timer lange foredrag.

Foredraget var godt illustreret med billeder, video og interviews. Det gav stof til eftertanke i det at flytte grænser og sætte sig nye mål, som man måske ikke tidligere forestillede opnåeligt.

Uanset om man har tanker om at starte issvømning eller flytte grænser på andre områder, så synes jeg, at foredraget var både meget underholdende og inspirerende. Til dig kan jeg kun anbefale, at tilmelde dig næste foredrag.”

Ole Olsen, Roskilde

 

“Mettes peptalk er verdensklasse!”

Lisbeth K, BEC – IT konsulent

 

“Mette og hendes peptalks skal opleves!”

Anne–Mette Jørgensen, Unomedical A/S – Logistik koordinator

 

“Mettes peptalk er et rigtig godt og frisk pust i hverdagen.”

Bethina Luckow, BEC – konsulent

 

“Mød frem og få en vitaminindsprøjtning.”

Susanne Gotthelff, chefsekretær

 

“Hvilke forventninger hadde jeg så til kvelden? Tja, en reiseskildring i ord og bilder. Om is, snø og kulde. Og det fikk jeg. I fullt monn. Men jeg fikk også så uendelig mye mer. Det var jo ikke Mettes bronsemedalje i VM i Finland dette egentlig dreide seg om. For det var oss, – deltagerne på foredraget det handlet om. På finurlig vis fikk Mette oss til å gå inn i oss selv.

Hvilke drømmer hadde vi? Hva var våre ønsker her i livet? Det være seg utdannelse og jobb så vel som i vennskap og kjærlighet. Det var umulig ikke å bli berørt av Mettes engasjement. Jeg tror alle som én satt igjen med tanker og ønsker om veien videre. Om hvilke mål vi skulle sette oss, og om hvordan vi skulle nå de. For alt er mulig. Det umulige tar bare litt lengre tid.

La dere glede og inspirere av Mette. Hun kan gi dere så utrolig mye livsglede og motivasjon. Hun har et helt unikt engasjement. Mette er profesjonell til fingerspissene, hun brenner for sitt virke og hun evner å se den enkelte. Om det så er privat, som idrettsutøver eller i jobbsammenheng, – la deg engasjere. Mette leverer!”

Anne Margrete Helle, studerer bachelor i sykepleie, Fredrikstad

 

“Jeg takker mange gange for et super spændende og fantastisk foredrag, Mette. Der var masser af inspiration til at gøre lige det man drømmer om. Lige meget hvad end man måtte søge inspiration til at kaste sig ud i. Budskabet er klart – ”Dream, go and do”

Franciska Vesterholm, Bike-og eventmager

 

“Jeg er blevet peppet op som aldrig før, af Mettes livsglæde og energi. Jeg har aldrig mødt en så spændende og varm, energifyldt og livsglad kvinde. Mette underviste 150 personer og formåede at få os op af stolene, til at smile og skabe kontakt med hinanden. Efter Mettes peptalk var jeg helt høj og følte mig glad og meget tilfreds med mig selv. Jeg kan helt klart anbefale Mette til en omgang energifyldt peptalk.

Så er dine medarbejdere nede, føler du dig som chef ikke helt fit for fight eller vil du bare opleve noget ekstraordinært og gøre noget særligt for dine medarbejdere, så kontakt Mette. Hun kan om nogen løfte stemningen, vende humøret og give alle energi.”

Tina Wolff Haugbølle, Toft Kobber & Facade APS – salgschef

“Kæmpe TAK for en forrygende peptalk. Alle burde have Mette på deres arbejdsplads. Sikke et liv. Man føler sig som en stjerne i sit eget liv og får lyst til at være god ved sig selv, når man har hørt hende.”

Laila Frandsen, frisør

 

“Meget positiv, energifyldt og velforberedt peptalk, der inspirerer til en positiv indstilling overfor kollegaer.”

Eva Brigitte Gelardi Malfilâtre, farmakonom

 

“Mette er fuld af livskraft og glæde, og hun forklarer hvor vigtigt at det er at tænke positivt og ikke bruge tankerne på negative tanker om andre. Desuden er det rigtig godt at lære om sammenhængen mellem krop og sind og hvor vigtigt det er at sætte sig inspirerende mål og prioritere tid til at få dem udført.”

Helle Sørensen, BEC – konsulent

 

“Det er en rigtig god peptalk med mange gode eksempler/impulser, som jeg kan bruge. Jeg synes præsentationen samt teknikken er rigtig god, og det kommer fra en tidligere underviser. Mette har en naturlig begejstring og god energi.”

Peter Simon, BEC – Problem Manager

 

“Der var rigtig mange små ”værktøjer” man kan tage med og bruge med det samme uden at skulle lave ”alt om” fra dag ét. Jeg har efterfølgende brugt flere af Mettes tips med god effekt. Jeg har fået meget mere energi og ikke været nær så træt som jeg plejer.”

Elsebeth Thullesen, Release Manager

 

“En super peptalk hvor jeg har lært hvad jeg selv kan gøre for at tænke positivt og hvad positive og negative følelser betyder for helbredet.”

Nanny Sohn, fysioterapeut

 

“Meget interessant og spændende peptalk. Det bedste jeg tog med derfra er visheden af, at alle har grund til at være glade for sig selv og alle kan lære at være positive.”

Jytte Zartov, IBF Betonvarer – salgskonsulent

 

“Jeg kunne godt tage en hel dag med samme tema. Spændende at høre hvordan krop og sind hænger sammen.”

Susanne Jørgensen, indkøber

 

“Fantastisk appetitvækker og interessant at få bekræftet at tankens kraft et større end vi forestiller os.”

Allan Andersen, salgskonsulent

“Peptalken er rigtig god og skaber refleksion over den måde jeg tænker på.”

Jone Mikkelsen, afdelingsleder