Efter 10 år med issvømning med deltagelse i flere VM og efter jeg i 2017 stiftede Roskilde Issvømmer Forening – RISF og satte mig målet at Issvømning blir Danmarks nye nationalsport, så er tiden kommet til en forandring.

Jeg stopper som formand for Roskilde Issvømmer Forening – RISF, men forbliver rådgivende konsulent for foreningen. Fremover arbejder jeg på at skabe en landsdækkende paraplyorganisation for alle issvømmere i Danmark i samarbejde med alle der har lyst til at være med, her indbefattet de store landsdækkende organisationer vedr. svømning i Danmark dvs. DIF ved SvømDanmark og DGI.

Issvømning er kommet for at blive – og blive udviklet – og blive Danmarks nye nationalsport.

Danmark skal være nordens førende issvømmernation, og vi skal danne skole for andre lande med fællesskab og sikkerhed i højsæde og med plads til alle.

Issvømning er en breddesport, der favner alle fra vugge til grav. Og er også sporten hvor Danmark skal høste ædelt metal når issvømning kommer på OL programmet om få år.

Lad høre fra dig, hvis du vil være med til at udvikle den landsdækkende organisation. Skriv til mette@iceswimmer.com

Næste blogindlæg
I det næste blogindlæg følger jeg op på hvor langt paraplyorganisationen for issvømmere i Danmark er kommet.

Vi har haft møde med DGI og SvømDanmark og er ved at undersøge hvor mange der issvømmer i Danmark, og hvor mange der er knyttet til et fællesskab omkring issvømning.

OBS. Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du ikke allerede er tilmeldt.

Dyrk ny nationalsport – bliv issvømmer.
♥️- Fællesskab gennem isvand! Mette