”Vi kender det alle. Vi drømmer med hjertet om ”store ting”, vi gerne vil opleve og gennemføre – ofte bliver det dog ved drømmen.
Det gør det ikke for Mette – Mette gennemfører!

Vi blev i den grad ”fanget” og inspireret af Mettes energi, humør og ukuelige tro på, at vi som mennesker alle kan, hvad vi vil.
Mettes foredrag flyttede noget i os alle – faktisk blev 10-15 medarbejdere så inspirerede, at de på stedet gav tilsagn om at prøve
vinterbadning/is-svømning.

Oplev Mette i foredrag – det kan varmt anbefales”

Peter Holmen – Direktør dgi

Kære Mette.

T U S I N D E T A K

For et fantastisk inspirerende, energifyldt, positivt og mentalt flyttende foredrag “fra vinterbader til VM i Sibirien” for os i Føns Havbane i går d. 16. marts.

Du har ret – alle kan gøre det – issvømning.

Med alle dine fif omkring vores mentale styrker, som vi jo alle er født med, men ikke alle er lige gode til at omsætte til virkelighed, gør det nu meget nemmere at overkomme hverdagens udfordringer, hvor bla. svømning i koldt vand er en stor udfordring for mange af os.

Dit engagement for livet kan ikke undgå at smitte af på alle de mennesker der er så heldig at møde dig på deres vej – vi var heldig.

Jeg er sikker på at vi er en gruppe havsvømmere, som dukker op i Tallinn 2018.

T U S I N D E T A K

Jesper Dam Buch
Formand Føns Havbane

Fantastisk foredrag tirsdag 17. januar 2017 i Kolding – skriver Lars Rubusch

Mette kontaktede mig en gang i løbet af efteråret 2016 og som formand for vinterbadeklubben Hop I Fjorden i Kolding var jeg med på at vi skulle have hende forbi til et foredrag. Vi fik hurtigt samlet 34 deltagere og i tillæg TV Kolding til et interview.

I løbet af 2 timer underholdte Mette os med fantastiske beretninger om sit aktive liv lige fra sit personlige liv til issvømning.

Alle fremmødte gik derfra med et stort smil!

Jeg har fundet frem til et par feedbacks fra de fremmødte som klart viser at der var tale om en forrygende god, informativ og underholdende aften.

  • Super inspirerende og masser af energi 👍 Det var da lige til at blive i godt humør over 😀
  • Energisk, engageret og smilende oplægsholder. Dejlige billeder og gode fortællinger om forskellige personers resultater og sejre. Man kan jo næsten blive fristet til Estland marts 2018?”
  • Jeg er klar til udfordringen med Tallinn 2018
  • Helle og jeg er også “varme” på at tage med
  • Hun var et fantastisk “livsstykke” og det smittede jo virkelig af på os andre. Man gik jo helt hen og legede med tanken om at det måtte kunne lade sig gøre at svømme 50 eller 100 meter is svømning
  • Dejlig inspirerende foredrag her i Kolding. Det var skønt at høre Mettes positive adgang til udfordringer. Vi er allerede nogle stykker der er helt klar på at følge hende til dørs og ”kæmpe” for fædreland, hæder og allermest for fornøjelsen i Tallinn 2018…

Kort sagt: ”Se at få bestilt et foredrag”

Med venlig glad hilsen
Vinterbadeklubben Hop i Fjorden i Kolding ved Lars Rubusch

Tak for en dejlig oplysende aften, jeg blev meget imponeret.
Her har du linket til udsendelsen om issvømning i Danmark  optaget d. 17.1 2017

Mvh Henning Buch – TV producer

Hej Mette,
Tak for introduktionen til de første 10 tag i det kolde vand. Vi mødtes i Svanemøllen den dag der var “russisk sauna” i telt.
Du fik mig i gang med at tage de første tag i det kolde vand og tanken om Estland i 2018 snurrer stadig i hovedet.
Jeg øver mig hver gang jeg er i Svanemøllen og er nu nået til at svømme ud til stenmolen og retur 😉

Ha’ en dejlig dag. Per Høholt 

Mette BL Thomsen “brænder” for sit emne, som hendes mange professionelle kompetencer understøtter fuldt ud. Sammen med AOF – Roskilde holdt Mette motivationsforedraget om det kolde vand. Hos os gav alle deltagerne udtryk for, at de havde deltaget i et godt og medrivende foredrag på flere planer – både mht. til konkret viden om vinter-is-svømning, men også i forbindelse med den mentale træning der gik forud, og som kan bruges i mange af livets andre forhold…

Peter Munch Jørgensen, skoleleder hos AOF Roskilde

 

Foredrag i Eventysport i Roskilde

Listen over hvor sundt det er at vinterbade er lang, men alligevel er det for mange et stort skridt at tage sådan at hoppe i det kolde vand. Endnu større er overvejelserne i også at turde svømme i det.
I Roskilde vinterbaders omklædningsrum så jeg et opslag vedr. et foredrag om VM i issvømning i Rusland 2016 af Mette Thomsen. Det måtte jeg da tilmelde mig tænkte jeg!
Jeg startede som vinterbader i december 2015. Det var et fantastisk godt valg jeg traf. Her blev jeg også tilskuer til issvømmernes aktiviteter. Det blev det som overbeviste mig om, at det er muligt at svømme i det kolde vand, og jeg har fundet stor glæde i dette. Derfor var det med stor interesse og forhåbning om mere viden, at jeg tilmeldte mig foredraget.
Mine forventninger om større viden til issvømning blev rigt honoreret i det 2 timer lange foredrag.
Foredraget var godt illustreret med billeder, video og enterview. Jeg forstod at optagelserne overvejende var optaget på Mette’s smartphone. Rigtig gode billeder! Utroligt hvad man kan med en smartphone!
Indledningen omhandlede først og fremmest om Mette’s baggrund, og alt det som gik forud for VM. Den viden og træning som man må besidde, for at kunne stille op til VM for issvømmer. Herefter fulgte oplysninger om hvordan VM blev afviklet:
Et snelandskab med en frossen flod, hvor der i isen var udskåret et ”svømmebassin” dannede rammen om VM i issvømning. Opvarmede telte og saunatelte var slået op på stadiet. Jeg fornemmede en god stemning og et godt fællesskab blandt VM deltagerne, og hvor man også knyttede venskaber.
Vi så hvordan isstykker blev fisket op, så vandet var sikkert og klar til svømning. Regler og
procedure omkring arrangementet blev gennemgået.
Afslutningsvis blev der gennemgået det udstyr, som er obligatorisk til VM. Der var også nogle gode råd om sikkerhedsudstyr, som man kan bruge i den daglige træning, noget som var nyt for mig.
Foredraget gav stof til eftertanke i det at flytte grænser, og sætte sig nye mål som man måske ikke tidligere forestellede opnåeligt.
Som pioner inden for dansk issvømning har Mette ønske om, at vi bliver et rigtigt stort danskerhold til næste VM i Tallin 2018.
Uanset om man har tanker om, at starte issvømning eller flytte grænser på andre områder, så synes jeg at foredraget var både meget underholdende og inspirerende. Til dig kan jeg kun anbefale, at tilmelde dig næste foredrag.
Tak til Mette for et rigtig godt foredrag!

Ole Olsen, Roskilde

Mettes peptalk er verdensklasse!

Lisbeth K, BEC – IT konsulent

 

Mette og hendes peptalks skal opleves!

Anne–Mette Jørgensen, Unomedical A/S – Logistik koordinator

 

Mettes peptalk er et rigtig godt og frisk pust i hverdagen.

Bethina Luckow, BEC – konsulent

 

Mød frem og få en vitaminindsprøjtning.

Susanne Gotthelff, Chefsekretær

 

Som norsk sykepleierstudent kom jeg høsten 2014 til Roskilde for en 9-ukers praksisperiode. Der traff jeg tilfeldigvis en hjertevarm og livsglad sygeplejerske; – nemlig Mette BL Thomsen. Jeg følte raskt at det var noe eget ved denne kvinnen. Hun hadde en spesiell evne til å se menneskene rundt seg. Du føler deg nemlig veldig sett og inkludert når du er sammen med Mette. Så da hun inviterte meg med på foredraget Fra vinterbader til VM takket jeg ja.

Men hvilke forventninger hadde jeg så til kvelden? Tja, en reiseskildring i ord og bilder. Om is, snø og kulde. Og det fikk jeg. I fullt monn. Men jeg fikk også så uendelig mye mer. Det var jo ikke Mettes bronsemedalje i VM i Finland dette egentlig dreide seg om. For det var oss, – deltagerne på foredraget det handlet om. På finurlig vis fikk Mette oss til å gå inn i oss selv.

Hvilke drømmer hadde vi? Hva var våre ønsker her i livet? Det være seg utdannelse og jobb så vel som i vennskap og kjærlighet. Det var umulig ikke å bli berørt av Mettes engasjement. Jeg tror alle som én satt igjen med tanker og ønsker om veien videre. Om hvilke mål vi skulle sette oss, og om hvordan vi skulle nå de. For alt er mulig. Det umulige tar bare litt lengre tid.

Så kjære Mette; tusen takk for alt du lært meg. Jeg håper du vet hva du har betydd for meg, – både som sykepleierstudent og ikke minst privat. Jeg tar deg videre med i hjertet mitt, og gleder meg til vi før eller siden treffes igjen.

Og til alle dere andre der ute; – LIFT YOUR LIFE… smiler. La dere glede og inspirere av Mette. Hun kan gi dere så utrolig mye livsglede og motivasjon. Hun har et helt unikt engasjement. Mette er profesjonell til fingerspissene, hun brenner for sitt virke og hun evner å se den enkelte. Om det så er privat, som idrettsutøver eller i jobbsammenheng, – la deg engasjere. Mette leverer!

Anne Margrete Helle, studerer Bachelor i sykepleie, Fredrikstad

 

Motivationsforedraget: Fra vinterbader til VM kan varmt anbefales at deltage – uanset om man vil inspireres til at svømme i koldt vand eller sætte sig andre mål i livet.
Jeg takker mange gange for et super spændende og fantastisk foredrag Mette. Der var masser af inspiration til at gøre lige det man drømmer om. Lige meget hvad end man måtte søge inspiration til at kaste sig ud i. Budskabet er klart – ”Dream, go and do”
Jeg følger med på din hjemmeside og drømmer mig hen til der hvor mine peberdrømme gror.

Franciska Vesterholm, Bike-og eventmager

Vi har haft Mette ude til et to-dags seminar omkring arbejdsglæde. På alle måder levede det op til forventninger og mere til. Mette har en super positiv energi og den smitter. Alle kursister har fået noget brugbart med sig hjem og det har løftet arbejdsglæden på Damagerskolens SFO.

Som en særlig ting havde vi også booket Mette til at fortælle om glæden ved at se Fantasidyr i Naturen. Det må siges at være en øjenåbner og en ny og vild oplevelse, som vi kan bruge sammen med børnene. At kunne finde glæden i at se fantasidyr i naturen er en berigende måden at arbejde på, og det viser at arbejde ikke kun handler om effekt og resultater – men også om de bløde værdier.

Kasper Bidstrup Thorsen, Damagerskolen SFO, Greve Kommune, SFO-leder

 

Hej Mette. 1000 tak for din måde at være på. Du er så livsglad og det smitter at man kun kan være i godt humør, når du underviser. Det var fedt at være i grupper og at du sørgede for at alle blev hørt.

Jeanne Jensen, Damagerskolen SFO Greve Kommune, Pædagog

 

Den 25. september 2013 og den 12. marts 2014 holdt FOA Roskilde temadage for pædagogisk sektors tillidsvalgte, på Restaurant Håndværkeren, med emnet ”Faglig stolt og arbejdsglad”

Dagene var fyldt med inspiration, livsglæde og energi. Dagene var samtidig krydret med relevante øvelser, hvor man var sammen to og to, og øvelserne var med til at sætte fokus på emnerne.

Deltagerne gik derfra fyldt med fornyet glæde og energi samt inspiration til det videre faglige arbejde.

Ea H. Kristensen, FOA Roskilde – Pædagogisk Sektorformand
Lissie D. Larsen, FOA Roskilde – Pædagogisk Sektornæstformand

 

Udbyttet af en times ”YES – jeg ELSKER mit job” peptalk : Contea/Danrisk gennemgår for tiden en rivende udvikling, i hvilken det kan være svært at give sine kolleger den rette opmærksomhed og værdsættelse.

Mette gav os en teambuildende oplevelse, hvor fokus lå på sammenhold og arbejdsglæde.

Resultatet er, at vi nu fungerer bedre som team og i højere grad er opmærksomme på hinanden samt vores styrker enkeltvis og sammen.

Vibeke Ingemann Pedersen, Contea/Danrisk – Forsikringsmæglerassistent

 

Den 21. januar 2013 var jeg til nytårskur i Roskilde Erhvervsforum og her blev jeg peppet op, som aldrig før, af Mettes livsglæde og energi. Jeg har aldrig mødt en så spændende og varm, energifyldt og livsglad kvinde. Mette underviste 150 personer og formåede at få os op af stolene, til at smile og skabe kontakt med hinanden. Efter Mettes peptalk, var jeg helt høj og følte mig glad og meget tilfreds med mig selv. Jeg kan helt klart anbefale Mette til en omgang energifyldt peptalk.

Så er dine medarbejdere nede, føler du dig som chef ikke helt fit for fight eller vil du bare opleve noget ekstraordinært og gøre noget særligt for dine medarbejdere, så kontakt Mette. Hun kan om nogen løfte stemningen, vende humøret og give alle energi.

Tina Wolff Haugbølle, Toft Kobber & Facade APS – Salgschef

 

Som kursist hos Mette i peptalken: ”Bliv den perfekte taler” gik jeg derfra med en glad og positiv attitude. Ens tanker bliver vendt mod det positive og konstruktive. Indlæringen foregår også mellem kursisterne, hvilket skaber en hyggelig og afslappende dialog som giver god energi.

Inge Midtgaard, Formand for LOF Roskilde

 

Dejligt med ny inspiration. En spændende peptalk, hvis styrke ligger i det visuelle, enkeltheden og symbolerne i Stjernen.

Tina Gundersen, Finansieringskonsulent

Kæmpe TAK for en forrygende peptalk. Alle burde have Mette på deres arbejdsplads. Sikke et liv. Man føler sig som en Stjerne i sit eget liv og får lyst til at være gode ved sig selv, når man har hørt hende.

Laila Frandsen, Frisør

Meget positiv, energifyldt og velforberedt peptalk, der inspirerer til en positiv indstilling overfor kollegaer.

Eva Brigitte Gelardi Malfilâtre, Farmakonom

Mette er fuld af livskraft og glæde, og hun forklarer hvor vigtigt at det er at tænke positivt og ikke bruge tankerne på negative tanker om andre. Desuden er det rigtig godt at lære om sammenhængen mellem krop og sind og hvor vigtigt det er at sætte sig inspirerende mål og prioritere tid til at få dem udført.

Helle Sørensen, BEC – Konsulent

Det er en rigtig god peptalk med mange gode eksempler/impulser, som jeg kan bruge. Jeg synes præsentationen samt teknikken er rigtig god, og det kommer fra en tidligere underviser. Mette har en naturlig begejstring og god energi.

Peter Simon, BEC – Problem Manager

Der var rigtig mange små ”værktøjer” man kan tage med og bruge med det samme uden at skulle lave ”alt om” fra dag ét. Jeg har efterfølgende brugt flere af Mettes tips med god effekt. Jeg har fået meget mere energi og ikke været nær så træt som jeg plejer.

Elsebeth Thullesen, Release Manager

En super peptalk hvor jeg har lært hvad jeg selv kan gøre for at tænke positivt og hvad positive og negative følelser betyder for helbredet.

Nanny Sohn, Fysioterapeut

Meget relevant indhold. Dejligt med små øvelser.

Charlotte Pedersen

Meget interessant og spændende peptalk. Det bedste jeg tog med derfra er visheden af at alle har grund til at være glade for sig selv og alle kan lære at være positive.

Jytte Zartov, IBF Betonvarer – Salgskonsulent

Jeg kunne godt tage en hel dag med samme tema. Spændende at høre hvordan krop og sind hænger sammen.

Susanne Jørgensen, Indkøber

Fantastisk appetitvækker og interessant at få bekræftet at tankens kraft et større end vi forestiller os.

Allan Andersen, Salgskonsulent

Super godt og inspirerende. Øvelserne er gode og det ville være dejligt med meget mere tid.

Maike Monensen, Salgskonsulent

Peptalken er rigtig god og skaber refleksion over den måde jeg tænker på.

Jone Mikkelsen, Afdelingsleder