Et spændende foredrag om issvømning og ny trend i Danmark.

I ønsket om at udbrede kendskabet til issvømning som vintersport i Danmark og generelt inspirere mennesker til at leve livet med livsnerve og sætte sig mål og nå dem – rejser jeg rundt med foredraget:
Fra vinterbader til VM i Sibirien

Foredraget er et livsstils- & motivations foredrag der henvender sig til:
Virksomheder, arbejdspladser, sportsorganisationer, sports-, og vinterbadeklubber samt private foreninger – der gerne vil gøre noget særligt for deres medlemmer og ansatte.

I foredraget fortæller jeg meget mere om:
Hvor vigtigt det er at lytte til og følge sit hjerte. Hvordan man finder på at blive issvømmer. Hvorfor man frivilligt hopper i et bassin hugget ud af isen i en tilfrosset flod i Sibirien, og hvordan man fysisk og mentalt klarer den udfordring. Foredraget er en rejse fra de første spæde skridt som vinterbader til sejrsskamlen i Lapland, 2014 og videre til Sibirien i marts 2016, hvor det blev til hele 5 medaljer – heriblandt sølv og en personlig rekord på de 450 m.

Det handler om at sætte sig mål og nå dem
Foredraget handler om at sætte sig mål og nå dem, og er samtidig en rejse ind i sindet og den proces, der sker, når man sætter sig store udfordringer.

Som deltager får man redskaber til at turde tro på egne evner og sætte sig ambitiøse mål og nå dem – uanset hvilke drømme og mål man har. Det handler om tankens kraft, planlægning og troen på egne ressourcer og om hvordan livet kan leves med livsnerve.

Find dit eget indre “isvand”
Med foredraget – der er på vej rundt i hele Danmark – håber jeg tillige at inspirere flere danskere til at deltage i det næste VM i issvømning, der afvikles i bjergsøen Lake Bled i Slovenien i februar 2020. Men det er ligeså vigtig for mig at inspirere deltagerne til at finde deres eget indre “isvand” – og turde tro på sig selv.

P1090433

Som bronzemedaljevinder til VM i issvømning i Lapland i Finland i marts 2014, og den første dansker der har gennemført 450 m i is vand efter blot 3½ måneds intens fysisk og mental træning, fortæller jeg om hvordan strategier for målsætning kan læres af alle – uanset hvilke mål og drømme man har. På billedet ovenover modtager jeg en sølvmedalje for 450 m til VM i Sibirien.

Danmark i vandet VM Sibirien 2016

Reference:
DGI med 35 medarbejdere i Roskilde har hørt foredraget – hvorefter Direktør Peter Holmen skrev:
”Vi kender det alle. Vi drømmer med hjertet om ”store ting”, vi gerne vil opleve og gennemføre – ofte bliver det dog ved drømmen.
Det gør det ikke for Mette – Mette gennemfører!

Vi blev i den grad ”fanget” og inspireret af Mettes energi, humør og ukuelige tro på, at vi som mennesker alle kan, hvad vi vil.
Mettes foredrag flyttede noget i os alle – faktisk blev 10-15 medarbejdere blev så inspirerede, at de på stedet gav tilsagn om at prøve
vinterbadning/is-svømning.

Oplev Mette i foredrag – det kan varmt anbefales”

Venlig hilsen
dgi
Peter Holmen

Direktør

Læs flere referencer

Foredraget holdes på dansk og engelsk.

Book foredraget og kontakt mig her
mette@iceswimmer.com 
Tlf: 40 37 33 21
❤ Mette

Foredrag