IISA nyt dansk issvømmerforbund

Helt tilbage i 2016 lavede jeg en video om visionen om et kommende forbund for issvømmere i Danmark. Ting tager tid, og nye kræfter og flere issvømmere har grebet ideen. Og nu kan du få indflydelse.

Tirsdag d. 21. september kl. 20 kan du via Zoom deltage i en stiftende generalforsamling for en dansk afdeling af IISA (International Ice Swimming Association).

Tilbage i 2016 så jeg gerne at DGI og DIF og dermed Dansk Svømmeunion arbejdede tættere sammen med issvømning som omdrejningspunkt, hvor Danmark skulle samle issvømmere i en form for forbund.
Tingene modnes og der er nu skabt nye muligheder.

På www.iceswimmer.com kan du se videoer fra 2016 og læse om vision, mission og mål for issvømning i Danmark.

Jeg hilser det nye initiativ hjertelig velkommen og håber, at du der læser med her har lyst til at deltage og dermed være med til at udvikle issvømningen i Danmark. Danmark er godt på vej til at få en ny nationalsport.

Nedenfor kan du læse invitationen til generalforsamlingen skrevet af initiativtagerne Christian Haastrup, Alexandre Wais og Rikke Danielsen

❤ – Fællesskab gennem isvand!

Issvømmer, coach og foredragsholder
Mette BL Thomsen

Gæsteindlæg af Rikke Danielsen, Christian Haastrup og Alexandre Wai

Til alle jer, der er interesseret i issvømning og gerne vil være en del af en fælles, organiseret forening, der dækker hele Danmark.

Vi er ved at stifte IISA Denmark, hvis formål er at fremme issvømning som sportsgren i Danmark. Skabe trygge og sikre rammer for issvømning, viden om issvømning samt trænings- og sportsarrangementer for de enkelte issvømmere.

Vi ville gerne samle issvømmere og samarbejde med eksisterende foreninger og dele erfaringer og ressourcer til f eks. stævner.

Foreningen bliver Danmarks repræsentant af ”the International Ice Swimming Association” (IISA), der blev dannet i 2009 i Sydafrika med formål at formalisere svømning i iskoldt vand. IISA fokuserer på lang distance svømning, især 1 mile (”ice-mile”) og 1km (”ice-kilometer”).

IISA afvikler verdensmesterskab hvert andet år, og foreningen får til opgave til at vælge Danmarks repræsentanterne, f.eks. til VM 2022, der planlægges at ske i Polen i februar 2022.

Vi håber at se jer den 21. september på Zoom, hvor vi holder stiftende generalforsamling. Vi håber på stor tilslutning og glæder os til at møde vores mange nye medlemmer.Vi brænder for issvømning og vil gerne skabe et sportsligt og socialt fællesskab. Et fællesskab der kan samle os om små og store events, nationalt og internationalt.

Vi indkalder derfor til generalforsamling tirsdag den 21. september kl.20:00 via Zoom (link & password bliver sendt separat).

Dagsorden:

1.                   Valg af dirigent

2.                   Valg af referent

3.                   Valg af stemmetællere

4.                   Redegørelse for baggrunden for foreningens stiftelse

5.                   Forslag til vedtægter

6.                   Forslag til fremtidigt arbejde og aktiviteter

7.                   Forslag til budget og kontingent

8.                   Valg af foreningens bestyrelse

9.                   Valg af revisor

10.                 Eventuelt

Tilmelding til generalforsamlingen sker via e-mail til info.iisa.dk@gmail.com.

Læs mere på Facebook: https://www.facebook.com/IISA.DK