La’r du dig coache? Josefine Høgh og Andreas Mogensen gjorde!

Hør om coaching generelt og om hvad Josefine og Andreas skulle tænke på inden de begav sig ud på 25 m i den iskolde sø ved Roskilde.

I seks populærvidenskabelige udsendelser har DR1, med produktionsselskabet Blu, valgt at sætte fokus på kroppens formåen, når man presser den – inklusive hjernen i en given retning.

I programmet ”Høgh og astronauten – min krop til grænsen” bliver de to værter Josefine Høgh og Andreas Mogensen udfordret i seks forskellige sportsgrene.
Issvømning er én af dem og jeg har fornøjelsen af at coache Josefine og Andreas i det iskolde vand i Himmelsøen ved Darup tilbage i første uge af februar, hvor isen var 8 cm tyk og det krævede masser af knofedt at hugge en 25 m bane til dem. Min udfordring til dem er at de skal svømme 25 m, svarende til den korteste distance til et VM i issvømning.

Se trailer fra Watch her

En skøn dag. Se stemningsbilleder.

Udsendelsen ”Høgh og astronauten – min krop til grænsen. Issvømning – brunt fedt og forandringsparathed”, blev vist på DR1 torsdag d. 10. juni 2021.

Du kan du se alle seks udsendelser online på dr.dk tv. De varer 28 minutter her. Følg link her:

Læsogså artiklen ”Issvømmer gav astronaut et kuldechok” af journalist Lars Ahn Pedersen fra Dagbladet, der fulgte forberedelserne på tætteste hold.
I onlineartiklen kan du også se link til billeder og videoklip af hvordan 25 m banen blev hugget med håndkraft.

Også Roskilde Avis har haft fokus på begivenheden. Tak til journalist Jan Partoft der har bragt artiklen “Himmelsøen med besøg fra himmelrummet”

Tusind tak til DR, til Blu, til ALLE der var med og en særlig tak til Roskilde Issvømmer Forening – RISF og issvømmer Jeanette Blankholm, der var med til at hugge den lange bane på 25 m, og tusind tak til Luffe Rasmussen og livredder Matthew Bryan, der stod for sikkerheden, da der blev hugget hul i isen og efterfølgende svømmet og tak til Henrik Nielsen og Heimdal.shop for at stille tøj til rådighed så Josefine og Andreas kunne holde varmen.

Hjertelig tillykke til Josefine Høgh og Andreas Mogensen der lod sig coache og præsterede på topniveau.

Læs om coaching og om hvordan du kan holde kroppen på toppen med zoneterapi og akupunktur på www.liftyourlife.dk

Læs om og book: Livsstils- for motivationsforedraget “Fra vinterbader til VM i Sibirien” – om at turde forfølge sine drømme og leve livet med livsnerve!

Har du lyst til at at blive issvømmer, så læs om Roskilde Issvømmer Forening – RISF (www.risf.dk)

Tak fordi du kigger med.

Dyrk ny nationalsport – bliv issvømmer!
❤ – Fællesskab gennem isvand!
Mette