Danmark kan være super stolt. Med 103 registrerede tilmeldte blev Danmark til tredjebedst repræsenterede land i verden på en delt tredjeplads med Rusland – udaf 1042 tilmeldte deltagere fra 36 forskellige lande.

En megasucces, hvor Danmark høstede stor anerkendelse og og kunne hjembringe 10 flotte medaljer af guld, 7 skinnende af sølv og hele 8 smukke medaljer af bronze. Se resultatlisten fra VM i Slovenien 2020 her

Selv fik jeg fornøjelsen af at filme stort set alle de heat hvor vi havde danskere repræsenteret. Både film og billeder vil blive redigeret og lagt op her på www.iceswimmer.com.
Som en forsmag kan du nyde Pia Hilsberg, der svømmedes sig til en velfortjent sølvmedalje i 200 m bryst. Se filmen her.
https://www.youtube.com/watch?v=QFPtPXu5YlU&t=5s

❤ – Fællesskab gennem isvand! Mette