Flere har kontaktet mig og spurgt til hvilke prøvesvar vi har brug for til VM og DM.
Til de lange distancer fra 200 og opefter har jeg til alle tre VM i 2014, 2016 og 2018 medbragt: Et print af et EKG samt en skriftlig udtalelse om mit helbred skrevet på engelsk, baseret på et fysisk møde med min læge, indeholdende resultatet af blodprøver (se hvilke nedenfor), blodtryk og elektrocardiogrammet (EKG/ECG).
Husk at EKG’et skal være taget tæt på stævnedagen (se gældende regler fra hvert VM)

Jeg synes det er vigtigt at forstå at det handler om svømmernes sikkerhed, hvorfor jeg bakker op om ethvert tiltag og initiativ der handler om koldt vand og sikkerhed.

Det er en SKØN, men ikke ufarlig ny nationalsport i Danmark.
Gør den sikker fra starten. Vær rollemodel for andre – brug ALTID en havtaske når du går vand.
♥️ – Fællesskab gennem isvand! Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *