Jeg mener at det er en menneskeret at have adgang til koldt vand og efterfølgende at kunne få varmen i en sauna. De danske nedlagte grusgrave skal anvendes på nye spændende måder rundt om i hele Danmark og Roskilde skal gå forrest. Jeg har været med til at søsætte projektet Trail & Wave – room for connection og allerede i foråret 2017 skrevet til Lokale og Anlægsfonden LOA i håbet om at de ser muligheder i de visionære tanker.
LOA er positivt stemt og den 2. april 2019 var de med ude og se Lynghøjsøerne ved Svogerslev, hvor det er planen at den ene af de tre søer skal huse et helårs aktivitetscenter med social økonomisk café, omklædning, sauna, mødelokale og et helårs svømmeanlæg, der skal kunne holdes frostfrit om vinteren.
Masser af brugergrupper skal kunne anvende området på forskellige måder. Der er allerede planlagt avancerede mountainbikespor og personligt drømmer jeg om en oplevelses sti med etableringen af ti aktivitetsstationer der skal kunne anvendes på tre forskellige niveauer. Nu trækker vi i arbejdstøjet og næste skridt bliver at styregruppen mødes hvorefter alle brugergrupper skal tages med på råd.
Se med på videoen og følg processen fra idé til virkelighed på www.iceswimmer.com

❤ – Fællesskab gennem isvand!
Mette


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *