Ophold i koldt vand er helsebringende
Ophold i koldt vand er wellness for både krop og sjæl. Man bliver glad, får mere energi, bliver bedre til at håndterer svære situationer, styrker sit kredsløb, nedsætter brugen af smertestillende medicin og ydermere bliver man en del af et fællesskab, når der handler om at finde modet til at komme i det kolde vand.

Depression, angst og sclerose kan afhjælpes med koldt vand
Det har længe været min opfattelse at ophold i koldt vand ikke alene afhjælper depressioner. Det kolde vand styrker også evnen til at overkomme angst, og jeg tror på at mennesker med sklerose også kan få gavn af det kolde vand.

Spændende samarbejde
I samarbejde med Franciska Vesterholm, der selv har fået konstateret sclerose,  er vi kommet på idéen om at tilbyde vinterbadning som en af de workshops der tilbydes til Scleroseforeningens Camp Træning “Ud af komfortzonen – ind i kroppen” i Dronningens Ferieby d. 2.-4. november 2018.
PS. Det er ikke længere muligt at tilmelde sig Campen.
Du kan læse mere om hele Campen her

Se video om idéen

Lidt om selv workshoppen
Workshoppen “Elsk det kolde vand” er blevet et tilløbsstykke.
Der er 32 tilmeldte og vi har været så heldige at få lov til at låne saunaen tilhørende Vinterbaderne i Grenaa. Tusind tak for det.
Du kan læse om deres forening her: www.vinterbaderneigrenaa.dk

Workshoppen “Elsk det kolde vand” er skemalagt lørdag d. 3. november fra kl. 11.00-12.30 og den afvikles i to hold. Dem der ikke selv er i vandet, eller skal i vandet, er meget velkomne til at komme og heppe på de andre.
Hold A fra 11.00-11.45
Hold B fra 11.45-12.30

Se introduktionsvideo
Her følger en introduktionsvideo, som jeg vil anbefalde dig at se inden du møder op.

Jeg gennemgår det udstyr du skal have med. Tillige får du en instruktion i hvordan du mestrer at komme i det kolde vand. Og sluttelig fortæller Henriette, der selv har sclerose, hvordan hun får flere succesoplevelser,  da hun er ude og prøve kræfter med det kolde vand til Roskilde Issvømmer Forenings sidste træning d. 21. oktober i år.

Jeg glæder mig super meget til at møde dig.
Ring eller skriv hvis der er noget du er i tvivl om inden.
De bedste hilsner og på gensyn Mette BL Thomsen
❤ – Fællesskab gennem isvand!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *