Stem på din favorit – stem på issvømmer Nadja Joy til ”Årets idrætspræstation” i Slagelse senest tirsdag den 17. april 2018 kl. 12! Stem her!

Hvorfor fortjener Nadja at vinde?
Fordi hun ganske enkelt er uden sidestykke – og for at vinde prisen er det ikke et krav at man har vundet noget. Det kan også være en anden type af bemærkelsesværdig, inspirerende eller overraskende præstation.

Nadja opfylder alle kriterier. Hun overrasker, hun inspirerer, hun rykker grænser, hun har svømmet 1609 m i isvand – en distance kun to danskere til dato har gennemført og hun vinder masser af medaljer og været med i tre verdensmesterskaber i issvømning – kun iført en svømmedragt, en badehætte og et par svømmebriller.

Nadja er i verdensklasse og er allerede på internationalt niveau anerkendt og præmieret i både International Winter Swimming Association (IWSA) og International Ice Swimming Association (IISA).

Som åbent-vandsvømmer i en våddragt har Nadja på sit 2017-CV også svømmet Samsø-Århus, Hundested-Rørvig, 8½ km i Holland og 21 km i Sverige. I løbeskoene tilbagelægger hun flere halvmarathon inklusive turen over Storebæltsbroen.
Og ud over den daglige træning og deltagelse i issvømmerstævner henover vinteren deltager Nadja resten af tiden i en eller anden form for stævne (cykel, løb, svøm) så godt som hver weekend – og hun har erhvervet sig mere end 600 medaljer gennem årene – nu også medaljer i issvømning.

Når Nadja fortjener at vinde prisen – er det ganske enkelt fordi hendes præstationer er helt unikke. Nadja Joy er handicappet af Prader Villi, der betyder at hendes fysiske krop er svagere, at hun er lettere udviklingshæmmet og at hun kunne risikere at dø som følgerne af overspisning, fordi hun med Prader Villi ikke mærker mæthedsfornemmelse.

Nadja har et stort konkurrence-gen, og hun ved at man skal træne for at have chance for at vinde og holde vægten. Nadja træner sig til en meningsfyldt hverdag fyldt af positive sportsoplevelser. Hun burde ikke kunne – men gør det alligevel – udøver ekstremsport på et nationalt og internationalt meget højt niveau, og får ros for at være inspirationskilde for mange andre, handicappede som ikke handicappede. Vil du have en habil makker, så kontakt Nadja, som ikke lader nogen udfordring gå til spilde. Masser af nye mål er sat for 2018.

 

Jeg håber selvfølgelig at Nadja vinder – og at hendes mor Lilli Pannerup Tønnesen en dag for alvor også anerkendes for den fantastiske støtte hun er for Nadja. Lilli fungerer som Nadjas primære coach og muliggør at Nadja kan træne til og deltage i samtlige stævner.

 

Glæd dig til at møde dem begge.

Und dig selv at læse hele indstillingen til prisen og stem NU via dette link.

Mere Nadja Joy. Læs også “Hvor der er Vilje – er der Vej! Et portræt af Nadja Joy”

Dyrk ny nationalsport – bliv issvømmer!
❤ – Fællesskab gennem isvand!
Mette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *