Frem til og med den 8/4 2018 kan du stemme på Årets Ildsjæl.

Dansk Svømmeunion har nomineret fire kandidater.  Jeg foreslår at du stemmer på “Mette BL Thomsen”  hvis du gerne vil bakke op om en ildsjæl fra Roskilde der arbejder for udbredelsen af kendskabet til issvømning i Danmark.

Selv har jeg vundet 6 medaljer til VM i issvømning i 2014 og 2016. Var den første der svømmede 450 m og har i 2017 startet Roskilde Issvømmer Forening.

Nu arbejder jeg primært for at andre skal få lov til at opleve glæden ved det kolde vand. Kendskabet til issvømning skal udbreddes i hele Danmark. Der skal etableres nye issvømmerfælleskaber.  Træningen skal organiseres. Der skal bygges issvømmeranlæg med tilhørende saunaer. Og arbejdet med at motiverer et stort dansk landshold til det næste VM i issvømning i Slovenien i marts 2020 er allerede gået i gang.
Til VM i Estland i marts 2018 nåede det danske landshold op på 95 deltagere, hvor Danmark slog verdensrekorder, høstede 3 guldmedaljer, 2 af sølv og 4 af bronze og blev det fjerde bedst repræsenterede land i verden i fornemt selskab med Finland, Estland og Rusland.

En stemme på Mette BL Thomsen – er en stemme på udviklingen af en ny og spændende sportsgren i Danmark, hvor koldt vand, udendørs svømmebaner og brug af sauna hører sammen.  Stem på Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org

Direkte link til afstemningen af Årets Ildsjæl her

Læs om Roskilde Issvømmer Forening på
www.risf.dk
Læs om VM og issvømning her på www.iceswimmer.com

❤ – Fællesskab gennem isvand!
Mette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *