Træn med et formål 

Danmark til VM – vi gør det igen!
Sæt kryds i kalenderen – næste VM i issvømning i IWSA-regi afvikles i Lake Bled i marts 2020 – i en smuk bjergsø i Slovenien.

Facebooksider
Landsdækkende: For at fremme fællesskabet blandt danske issvømmere og organisere kontakt til sponsorer, finde egnede muligheder for træningslejre, skabe rammer for nye fællesskaber og for få et overblik over hvor mange danskere fra hele landet der ønsker at deltage i VM er følgende Facebookgruppe lavet:
Danmark til VM – vi gør det igen! Issvømning i Slovenien 2020.
Meld dig gerne ind i gruppen med det samme, hvis du tænker at det kunne være sjovt at deltage.
Den er oprettet i ønsket om at koordinere træningen og bakke hinanden op frem mod VM og samtidig få et overblik over hvor mange danskere der tager til VM 2020 for at svømme.
Det er endnu uvist hvilke distancer og discipliner du kan deltage i og du bestemmer selv hvor mange – men forbered dig på alt fra 25 – 450 m, og indtænk butterfly, bryst, fri og stafet i dine muligheder. Og udtænk gerne et showprogram – sidstnævnte vil blive Danmarks første.
Selv er jeg sikker på at rigtig mange kan træne sig op til både 100, 200 og 450 m.
Du kan svømme de korte distancer med og uden tidtagning – og erfaringen siger mig at det er sjovt at svømme med tidtagning – så du kan gøre begge dele hvis du er i tvivl.
Målet med gruppen er også at vi finder sammen i de forskellige landsdele og støtte hinanden i træningen og kan samkoordinere rejse og hotelophold for dem der har lyst, når tiden nærmer sig.
Gruppen er din – byd gerne ind.
Vi skal tænke i gamle og nye sponsorer, sjove træningslejre, nye issvømmerforeninger og fællesskaber i det kolde vand, informationsmøder og pressedækning.
Til VM i 2018 lykkedes det et sponsorudvalg at skaffe økonomiske midler så vi havde 125 stofflag, 100 papirs flag, 5 store bannerflag, 5 flotte Dannebrogsparaplyer, 100 lækre rød/hvide uldhuer og ydermere havde www.watery.dk sponsoreret ens badehætter med det danske flag til alle danske deltagere.
Se gerne sponsorlisten på www.iceswimmer.com/konkurrencer/VM/VM i Estland 2018/sponsorer.

Lokalt:  Meningen er at de forskellige issvømmerfællesskaber rundt om i Danmark også laver hver deres egen Facebookside, ligesom Roskilde Issvømmer Forening kommer til at lave deres fælles VM-Facebooksiden med titlen:
“Roskilde Issvømmer Forening til VM – vi gør det igen! Issvømning i Slovenien 2020”

Kom og træn med
Jeg bor i Roskilde og er formand for Roskilde Issvømmer Forening – RISF (www.risf.dk) – hvis du savner et sted at træne.

Dyrk ny nationalsport – bliv issvømmer!
❤ – Fællesskab gennem isvand! Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *