55.000 danskere kan ikke tage fejl. Vinterbadning er blevet en livsstil og issvømning er den nye trend i Danmark.

Det lyder som ”fake news” men det er rigtigt. Ophold i koldt vand er helsebringende og fremmer livsglæden. Og daglige 30 sekunder i det kolde vand er nok til at opnå de mange positive fordele hvor man booster immunforsvaret, øger fedtforbrændingen, giver en generel oplevelse af velvære, plejer huden, styrker kredsløbet, virker smertestillende og modvirker både stress og svingende humørtilstande.

Der er kun positive argumenter når der handler om at overvinde modstanden mod det kolde gys.
Prøv det og kig forbi Himmelsøen ved Darup ved Roskilde søndag d. 17. december kl. 11-14 ved Himmelsøen ved Darup, hvor Roskilde Issvømmer Forening inviterer til åbent arrangement.

Julearrangementet er gratis og det er mulighed for at tage et juledyp eller prøve kræfter med svømmetag i det kolde vand. Efterfølgende kan man at få varmen i foreningens mobile sibiriske teltsauna.

Man skal medbringe badetøj, klipklapper, håndklæder, en badekåbe, en hue og ekstra varmt skiftetøj + varme skiftesko og gerne kolde og varme drikke.

Roskilde Issvømmer Forening – RISF’s mål er at fremme issvømning som sportsgren i Roskilde og omegn. Nye medlemmer introduceres til det kolde vand, med det sigte at man kan bevæge sig i det og lære at svømme i det kolde vand – hvis man ikke allerede er issvømmer.

Flere af foreningens medlemmer træner til at kunne deltage i det kommende VM i issvømning der afvikles i Estland i marts 2018, hvor målet er at Danmark stiller med 100 danske deltagere.

Det ligger i tidsånden at danskerne gerne vil bruge naturen på nye spændende måder. Vi vil udfordres og gerne gøre det i fællesskab. Danmark er på vej til at få en ny nationalsport.

For at udbrede kendskabet til issvømning rejser Mette BL Thomsen rundt i Danmark med livsstil- og motivationsforedraget ”Fra vinterbader til VM i Sibirien”. Foredraget er en opfordring til at vi alle lytter til hjertet og forfølger vores drømme.

Læs mere issvømning om VM i 2018 her på www.iceswimmer.com og om Roskilde Issvømmer Forening – RISF på www.risf.dk

Begge hjemmesider har også facebooksider.

For yderligere info kontakt:
Issvømmer og foredragsholder
Mette BL Thomsen
Tlf. 40 37 33 21
mette@iceswimmer.com

❤ – Fællesskab gennem isvand!
Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *