Tusind tak til Føns Havbane og alle der mødte frem den 16. marts 2017.

Foredraget “Fra vinterbader til VM i Sibirien” har været i Nørre Aaby på vest Fyn med fornem deltagelse af lokalpressen, entusiastiske åbent-vand-svømmer fra Føns Havbane, vinterbadere fra hele Fyn og deltagere fra både Kolding og Århus.

Åbnet-vand-svømme-fællesskabet Føns Havbane ville gerne motiveres til at svømme uden våddragt, og turde tro på at det er muligt for enhver af svømme 25 m til et VM i vinter-issvømning. Flere fra Føns Havbane har planer om at deltage i VM i vinter-issvømning i 2018 og ville gerne have gode råd – målet er den længste distance for de friske.

Jeg mødte ildsjæl, formand og initiativtager til Føns Havbane, Jesper Dam Buch på stranden inden foredraget. Hør Jesper fortælle hvordan de svømmer efter koordinater lagt ud i havet – nøje opmålt. Se video nedenfor.

Hør Thomas Rasmussen og Jesper Dam Buch udtale sig efter foredraget:


Læs hvad Jesper Dam Buch skrev om foredraget umiddelbart efter:

Kære Mette.
T U S I N D E T A K
For et fantastisk inspirerende, energifyldt, positivt og mentalt flyttende foredrag “fra vinterbader til VM i Sibirien” for os i Føns Havbane i går d. 16. marts.
Du har ret – alle kan gøre det – issvømning.
Med alle dine fif omkring vores mentale styrker, som vi jo alle er født med, men ikke alle er lige gode til at omsætte til virkelighed, gør det nu meget nemmere at overkomme hverdagens udfordringer, hvor bl.a. svømning i koldt vand er en stor udfordring for mange af os.
Dit engagement for livet kan ikke undgå at smitte af på alle de mennesker der er så heldig at møde dig på deres vej – vi var heldig.
Jeg er sikker på at vi er en gruppe havsvømmere, som dukker op i Tallinn 2018.
T U S I N D E T A K

Tak til Ugeavisen Vestfyn der på forsiden d. 21. marts 2017 skriver:
Issvømning som ny nationalsport.

Læs avisen nedenfor – forsiden og side 5. Du skal bladre i avisen.
og på side 5 uddyber med denne artikel: Ny nationalsport

Netop i dag d. 21. marts 2017 skriver formanden for Føns Havbane Jesper Dam Buch blandet flere ting dette til mig i en mail:

Hej Mette.
Så kom du på forsiden i Middelfart Kommune 🙂
Vi er nået op på 200 meter uden dragt 🙂

Endnu engang hjertelig tusind tak Jesper. Vi fortsætter det gode samarbejde til issvømningens fremme. Danmark er på vej til at få en ny nationalsport.

❤ – Fællesskab gennem isvand!
Mette