Se hele indslaget


Sikke en herlig morgen. Skønne hjælpsomme mennesker og en veloplagt journalist med fødderne i isvand.

Tusind tak til Puk Elgård og hele holdet på Go’ morgen Danmark. Og tak også til “Startblokken”, “Bevæg dig for livet”, DGI og DIF der bakker op om projektet: “Issvømning – Danmarks Nye Nationalsport!”

Målet er at styrke “Foreningsdanmark” og medvirket til at danskerne får flere dejlige sports oplevelser sammen – i fællesskaber. Og at inspirere mindst 100 danskere til at deltage i det næste VM i vinter-is-svømning i marts i 2018 i Estland i byen Tallinn. Læs mere her

Læ mere om projektet: “Issvømning – Danmarks Nye Nationalsport!” som en del af “Bevæg dig for livet” og “25-50-75” visionen.

❤- Fællesskab gennem isvand! Mette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *