Se hele indslaget i Go’ Morgen Danmark fra d. 4. marts 2017.


Sikke en herlig morgen. Skønne hjælpsomme mennesker og en veloplagt journalist med fødderne i isvand.

Tusind tak til Puk Elgaard og hele holdet på Go’ morgen Danmark. Og tak også til “Startblokken”, “Bevæg dig for livet”, DGI og DIF, der bakker op om projektet: “Issvømning – Danmarks nye nationalsport!”

Målet er at styrke “forenings-Danmark” og medvirke til at danskerne får flere dejlige sports oplevelser sammen – i fællesskaber. Og at inspirere mindst 100 danskere til at deltage i VM i issvømning d. 6.-10. marts i 2018 i Estland i byen Tallinn. Læs om VM og tilmelding her.

Læs mere om projektet: “Issvømning – Danmarks nye nationalsport!” som en del af “Bevæg dig for livet” og “25-50-75” visionen.

❤- Fællesskab gennem isvand! Mette